qq
   

ddDet er en kompliceret affære at købe fast ejendom, og det er samtidig for de fleste den absolut største privat økonomiske investering og satsning man foretager i sin tilværelse.
Før du skriver under:
Kvalificeret rådgivning inden købsaftalen underskrives er derfor en absolut nødvendighed - fejltagelser kan resultere i en katastrofe.
Før du begiver dig ud på det hektiske boligmarked skal du alliere dig med din bank og din advokat.
Når du finder din drømmebolig kan hurtighed være en afgørende faktor for om det bliver dig eller en anden der løber af med den eftertragtede bolig.
Du bør derfor på forhånd have checket din økonomi, samt tale med din advokat om forløbet af en ejendomshandel og de juridiske og økonomiske aspekter af en handel.
Som køber skal du træffe en lang række afgørende beslutninger, bl.a. vedrørende finansieringen - og den eneste helt uvildige aktør er din advokat.
Boligmarkedet og aftalevilkårerne ved køb af bolig er i konstant forandring. Handel med fast ejendom er således et speciale, der kræver erfaring og omfattende opdateret viden.
Den vigtigste fase i et boligkøb er rådgivningen inden du underskriver købskontrakten.
 
Skødet
Udfærdigelsen af skødet er bare en registrering af dit køb. Der er ejendomsmæglere, der reklamerer med at de også udfærdiger dit skøde. Men ejendomsmægleren er sælgers rådgiver - ikke din!
En rådgiver kan ikke have 2 kasketter på samtidig.
I øvrigt er udfærdigelse og tinglysning af skødet ikke blot et "venstrehåndsarbejde" - meget kan gå galt, og kun advokaten har den nødvendige juridiske indsigt. De tider er for længst forbi, hvor en ejendomshandel kan "ordnes" af naboens svoger, der en gang har købt en kolonihave.
Ring og få en personlig samtale med advokat Lone Refshammer, fax eller send en e-mail.
 
   

Design ketils.dk